Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morsdagslax

 
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Fräsch laxrätt med tagliatelle eller ris. Laxen får en härlig spänstighet av att bara lätt sjuda med i såsen.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skär laxen i portionsbitar. 2. Dela champinjonerna i halvor, strimla purjolök och paprikan. Finhacka vitlöken. 3. Fräs grönsakerna i olja i en traktörpanna. 4. Blanda mjöl och mjölk, och slå på grädde. 5. Blanda i hummerfond, buljong, salt och timjan. 6. Låt koka upp och lägg i laxbitarna. 7. Sjud på svag värme i ca 5 minuter

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.