Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Muscovadohjärtan

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Så goda å lättgjorda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman vetemjöl, muscovadosocker, smör, äggula och vaniljsocker, samtliga ingredienser till en deg. Lägg degen i en plastpåse och låt den vila i kylskåp i 1 timme.
  2. Kavla ut degen, ca 2 mm tjock, och tag ut hjärtan med mått. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda muscovadohjärtana mitt i ugnen i 200° i ca 5 minuter. Låt svalna på galler.
  3. Blanda samman flor med jordgubbssmak och lite vatten och garnera muscovadohjärtana.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.