Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Muslifrukostbullar

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

En blandning mellan muffins och bullar, mättande och försvinnande goda. Glutenfria och laktosfria. Bullarna bakar du med fördel i muffinsformar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175-180 grader.
  2. Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser ordentligt. Avsluta med att tillsätta russin och bär. Vänd om noga. Blanda ner mjölken, äggen och det smälta smöret.
  3. Placera muffinsformar i ett muffinsbleck och fördela smeten i formarna. Strö över melonkärnor, pumpafrön och lite sesamfrön på muffinsen.
  4. Grädda tills muffinsen fått fin färg, 20-25 minuter. Placera plåten lite högre upp i ugnen mot slutet av gräddningen om bullarna behöver mer färg på ovansidan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.