Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nachosnacks

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Gott som kvällssnacks eller tilltugg till fördrinken. Och så enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg nachos (en och en) på en pappersklädd plåt. Skiva snackspaprikan och lägg en skiva på varje nacho.
  3. Blanda creme fraiche, tacosås, ost, salt och peppar i en skål. Rör inte för mycket, då blir det löst. Klicka över nachochipsen. Lägg lite riven ost på toppen.
  4. In i ugnen i ca 5-8 minuter, håll koll. De ska få lite färg men inte för mycket. Om man vill kan man klicka på lite tacosås och vanlig creme fraiche. Servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.