Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Napoleonlängd

 
  • Serverar: 12-14 portioner
Skriv ut

Lyxigt och gott. Lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

Kavla ut 2 st smördegsbottnar till 15 x 40 cm. Lägg de på bakpapper på plåt. Nagga med gaffel och grädda i 225 C i 8-10 minuter. Blanda vispgrädde och vaniljkräm. Vattenlägg, krama ur och smält gelatinbladen på svag värme. Låt svalna och rör ner i vaniljgrädden, smaksätt gärna med gelé och likör. Bred grädden över första bottenen, lägg på den andra och täck den med glasyren. Måste ätas samma dag medan den fortfarande är spröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.