Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nêrgizî

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Kryddig potatissallad, het och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och koka den tills den blir mjuk, i ca 20 min.
  2. Krossa potatisen lätt med en gaffel.
  3. Skölj och hacka salladslöken fint.
  4. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och tillsätt tomatpuré. Lägg i salladslöken efter en minut och stek i en halv minut.
  5. Ta bort stekpannan från spisen och blanda ner den mosade potatisen
  6. Smaka av med salt och cayennepeppar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.