Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötbomber

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Underbara bakverk som går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Hacka nötterna grovt i en matberedare. Vispa äggvitorna till en skum, rör ner nötterna. Kör skorporna till smulor i en matberedare.
  3. Blanda ner skorporna och dadlarna i ägg- och nötsmeten. Fördela smeten i 12 djupa muffinsformar. Grädda i ugnen i ca 15 minuter.
  4. Smält chokladen i vattenbad eller mikro. Häll chokladen på toppen av nötbomberna och dekorera med en hel hasselnöt på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.