Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötkrämspraliner

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

simpla men goda i smaken

Ingredienser

Instruktioner

Smält och temperera 600 g choklad och gjut i pralinform. Rosta hasselnötterna i 5 minuter i 200 grader. Låt svalna och skrapa sedan av nötskalen. Blanda florsocker och nötkärnor i en mixer och kör i ca 10 minuter till dess att en jämn smet bildats. Smält 200 g blockchoklad och rör ner i nötsmeten. Låt svalna. Fyll pralinformarna med nötkräm. Lägg på tempererad choklad som botten på pralinerna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.