Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötskav

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Underbart gott! Låt grytköttet vara lite fryset när du strimlar det så går det lättare att få de lövtunna bitarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla det halvfrusna köttet och hacka löken.
  2. Koka upp vatten, soja och buljongtärningen. Lägg i löken och koka upp. Lägg i skavet, lite i taget. Håll grytan kokande hela tiden (späd ev. med mera vatten och soja). Sänk sedan värmen. Koka köttet i tio minuter.
  3. Rör ner creme fraiché och lite grädde. Smaksätt med salt, peppar och ev. lite soja. Låt koka ihop en stund.
  4. Servera nötskavet med pressad potatis!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.