Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nypotatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En fräsch sommarsallad som är det enda tillbehöret som behövs till det grillade köttet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba och koka nypotatisen. Låt den kallna, skär sen i bitar. Tärna saltgurkorna och skiva rädisorna.
  2. Blanda gräddfil och majonnäs och tillsätt sedan saltgurkor, rädisor och dill. Krydda. Rör försiktigt ned potatisen i gräddfilsröran.
  3. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.