Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtagårdswraps

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

vill jag göra rätten mindre dyr byter jag ut den dyra kalkonfilén mot kycklingfilé istället. Lika så kan jag göra rätten mer min egen och blanda till min egen smaksatta créme fraiche, eller så kör jag på de fullt ätliga färdiga varianterna. Barnen tycker om sättet att äta på, bra att ha med på picnic!

Ingredienser

Instruktioner

  1. bryn kalkonfilén på alla sidor. In i ugnen i 25-30 min på 175 grader (kalkon är klar när innertempen är ca 72-75 grader). värm honungen och blanda i resten av ingredienserna. När filén är klar, lägg över den i en skål och häll över dressingen. Låt den svalna och skär i ganska tunna skivor. Lägg sedan tillbaka skivorna i dressingen.
  2. När ni äter rätten, bred ett tunt lager med créme fraiche på tunnbrödet. På med sallad, kalkon, rödlök och grönsak. Rulla ihop och klart att äta.

Kommentarer (2)

  • jenmc 31 maj 2011

    var skeptisk för det lukta stark men det blev jätte gott, tack för denna rätt absolut rekomenderat =)

  • Heisjo 1 maj 2012

    Mums så gott. Hade så mycket grönsaker att det var svårt att få det till wraps, åt det med kniv och gaffel:-) Barnen älskade det eftersom de fick plocka maten själva, Dock gillade de inte marinaden till kycklingen utan åt vanlig kycklingfilé istället.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.