Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtkotletter

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kalasgod sås!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kotletterna, några i taget i smör i en stekpanna, ca 3 minuter/sida. Salta och peppra. Ta upp köttet.
  2. Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk i smör. Tiillsätt bujongtärning och grädde. Låt koka ihop på svag värme i ca 5 minuter.
  3. Rör ner senap och det kryddgröna. Lägg i köttet och låt det bli genomvarmt.
  4. Servera med pressad potatis och en sallad.

Kommentarer (3)

  • Disen 21 februari 2009

    Gjorde detta igår och det var väldigt gott. Jag la till en 1/2 brk creme fraiché och lite svamp. Skulle egentligen äta upp resterna idag men det blev inget över... Passade på att spara receptet nu för det glömde jag igår. Mycket gott. Detta kommer vi att äta igen. Tack för receptet. Ha en bra dag. Kram / Disen

  • Neta52 13 juni 2010

    Den här såsen har jag gjort många gånger och jag brukar även servera den till fläskfilé eller fläskytterfilé.

  • Pernilla 20 februari 2020

    Bytte gul lök mot vitlök, mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.