Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Östersundskaka

 
  • Serverar: 15-20 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott fikabröd för chokladälskare

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop sockerkaksingredienserna och grädda kakan i 175 grader i ugnen i 15-20 minuter.
  2. Blanda sedan ihop kokossmeten och låt denna stå och dra i ca.10 minuter Smält chokladen och blanda ned oljan.
  3. När kakan är färdig så bred över kokossmeten på kakan och direkt efter detta så smetar man över chokladsmeten över kakan. Ställ kakan kallt!! Skär den i små bitar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.