Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Överraskningstårta

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Mycket god smörgåstårta, lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ljust brödkaka som är 22-25 cm i diamet, skär brödet i tre bottnar. Gör i ordning första fyllningen med créme fraiche, majonnäs, persilja och skinka. Bred över fyllningen och täck med nästa botten.
  2. Skär gruka och tomater i fina tärningar och bred över. Riv äpplet och bred också det över. Lägg på den sista botten.
  3. Blanda créme fraiche och majonnäs och bred över hela tårtan. Strö klippt kryddkrasse runt om. Garnera med skinstrutar. Skär skinkskivorna i halvor och rulla ihop dem. Strimla salladen och lägg i mitten. Lägg på sköljda vindruvor

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.