Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Olivsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här soppat är spännande och god. Gott med permesanchipsens sälta till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp alla ingredienser. Sjud soppan i 5 minuter. Smaka av soppan. Mixa soppan.
  2. Hyvla ost i tunna skivor. Lägg dem på bakplåtspapper. Låt dem smälta i 140 grader i ugnen i 5 min och sedan torka till chips. Ätes till soppan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.