Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oreocheesecake

 
  • Serverar: 12-14 portioner
Skriv ut

Läcker cheesecake fylld med krispiga Oreokex.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula sönder kexen i en bunke. Blanda ihop dem med det smälta smöret till en smulig deg. Tryck ut smulorna i en form med löstagbar kant, 23-24 cm i diameter.
  2. Vispa ihop färskost, äggulor, florsocker och vaniljsocker till en jämn smet. Vispa grädden lätt och blanda ner den i ostsmeten. Vispa äggvitorna till ett fast skum och vänd ner dem i smeten. Blanda försiktigt ner de hackade kexen.
  3. Bred ut smeten på bottnen. Ställ formen i frysen i 5-6 timmar eller tills den är genomfryst. Ta fram kakan 15-20 minuter före servering. Garnera den med Oreokex.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.