Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostbågssås

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Detta recept kom till en dag skafferiet var helt tomt och jag var tvungen att trolla fram en sås. Såsen är lämplig till pasta. Gör man stuvning av den är den läplig som fyllnad i crepes.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tag mjölk som motsvarar den mängd sås som skall göras. Lägg i en klick margarin. Ostbågar innehåller majsmjöl, så såsen eller stuvningen reder sig själv.
  2. Tillsätt ostbågar till såsen eller stuvningen får rätt koncistens. Det går åt mycket ostbågar! Rör hela tiden så såsen inte klumpar sig.
  3. Smaka av med vitpeppar. Salt brukar inte behövas då ostbågarna är salta i sig.

Kommentarer (3)

  • Eery 7 november 2008

    hmmm tja.... måste ju bara prova.. ostbågsmissbrukare som man är=)

  • banansussi 12 juli 2009

    kommer inte äta ostbågar på ett bra tag efter denna fasa!??

  • TommieDreadsGyllin 12 februari 2010

    Fyfan detta måste ja prova... Sticker till Domus direkt. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.