Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxgulaschsoppa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Mustig och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet i en gryta. Tillsätt vatten, paprika pulver, kummin, mejram, tomatpuré, vitlök, lite salt och nymald vitpeppar. Låt koka på medelstark värme i 45 minuter.
  2. Skala och klyfta den gula löken, skär ner paprikan i jämna bitar. Bryn och tillsätt i grytan, som får koka i ytterligare 10 minuter.
  3. Rör ut potatismjölet med lite vatten och red av. Salta och peppra efter behag.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.