Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paradismuffins

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Har ej prövat detta recept ännu men det låter supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör matfett och socker poröst, tillsätt ägget och rör samman. Blanda kokosflingor, vetemjöl och bakpulver. Tillsätt mjölblandning, apelsinskal och yoghurt och rör om. Fyll muffinsformarna till 2/3, grädda i mitten av ugnen i 225 grader ca 10 minuter.
  2. Klyv passionsfrukterna och gröp ur dem. Gör fromagen enligt paketet. Skär de avsvalnade muffinsen på mitten. Fördela fromagen över bottnarna, lägg det urgröpta från passionsfrukterna över fromagen och lägg på locken.
  3. Rör florsocker och vatten till en trögflytande konsistens. Bred glasyren över muffinsen och lägg på bären. Förvara kallt fram till servering!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.