Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parisiskbakelse

 
Skriv ut

En liten rund Parisiskbakelse, två knapriga marängkex med fyllning. Även kallad Macaronbakelser

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa vitorna till hårt skum, rör i florsockret i små mängder. Rör till sist i mandeln. Spritsa runda klickar, stora som ett tvåeurosmynt på en bakpappersklädd plåt.
  2. Grädda i 125 grader 15-20 minuter, längst ner i ugnen. Marängen bör då vara lite seg.
  3. Lossa marängen från pappret och spritsa eller bred fyllning mellan två kakor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.