Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanbullar

 
Skriv ut

Goda frukostbullar med parmesanosten. Bör ätas nygräddade.

Ingredienser

Instruktioner

Smula ner jästen i en degbunke och vispa ut den i olivoljan. Tillsätt vattnet och honungen. Tillsätt mjölet och arbeta ihop allt till en smidig deg. Tillsätt saltet mot slutet. Låt jäsa i 1 timme. Knåda ihop degen och kavla ut den. Strö på lite riven parmesanost. Vik ihop och i 14 delar. Rulla ihop till runda bullar. Låt jäsa i 30-40 minuter. Sätt ugnen på 250 grader. Strö lite parmesanost över varje bulle. Grädda mitt i ugnen 5 minuter. Sänk värmen till 200 grader och grädda i ytterligare 5 minuter. Låt svalna på galler.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.