Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanostpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Passar bra både till Buffen som till kräftor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ignen på 225 grader.
  2. Klä en pajform med löstagbarbotten (ca: 28cm) med smördegen.
  3. Vispa samman grädde och ägg Blanda ner den rivna osten,smaksätt med salt och peppar beroende på hur stark osten är. Häll i smeten i degskalet. Grädda 10 min mitt i ugnen.
  4. Servera gärna pajen ljummen uppskuren i bitar

Kommentarer (1)

  • lelle4u 17 april 2008

    Vilket matvrak du ser ut att vara på bilden "ler" Men du har bra recept. Lelle

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.