Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesantoppad svampspagetti

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den exotiska shiitakesvampen som ingår i denna rätten har aromatisk doft och kryddig smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär svampen i kvartar och fräs i lite olivolja i en stekpanna. Hacka vitlöken och låt den fräsa med i någon minut. Häll på grädden och låt koka i ca 2 minuter.
  2. Koka pastan al dente. Häll bort vattnet och blanda pastan med svampen. Hacka persiljan och strö den över, salta och peppra.
  3. Parmesanost och rostade pinjenötter är gott till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.