Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskbiskvier

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Hallonfyllda biskvier som doppats i vit choklad kommer att göra succé vid påskfikat eller varför inte varje fika året om! Du kan byta ut strössel mot små hjärtan, silverkulor eller kokos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv mandelmassan. Blanda med socker och äggvita, vispa till en pösig smet. Spritsa eller klicka ut runda kakor, ca 4 cm i diameter. Platta till så att det inte blir en topp. Låt vila i 30 minuter.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Grädda kakorna ca 12 minuter. Låt kallna på plåten. Lossa och vänd dem upp och ner.
  4. Visa smör och florsocker pösigt. Mixa hallonen och vänd ner i smörkrämen. Bred krämen som en topp på varje kaka. Ställ svalt 30 minuter eller ställ in i frysen.
  5. Hacka och smält chokladen, rör i oljan. Doppa biskvierna i chokladen, strö över strössel och ställ kallt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.