Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionfruktstryffel

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Enkelt och sååååååååå gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grädde och choklad i en kastrull på svag värme. Rör om med en träslev tills chokladen har smält. Ta då kastrullen från värmen och tillsätt likören. Häll blandningen i en ren skål och låt den svalna helt. Ställ sedan i kylskåp ca 30 minuter tills blandningen har stelnat till en fast massa.
  2. Utgå från en tesked som mått, rulla blandningen till små kulor och skaka dem i kakaopulvret. Placera kulorna i tryffelformar och ställ in dem i kylskåp i en timme tills de har stelnat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.