Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pekannötsflarn

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Dessa knaprigt flarn med pekannötter kan du gärna servera till Vanilj- och citronyoghurtparfait

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175 grader
  2. Rör samman ingredienserna i en kastrull. Koka några minuter och bred sedan ut smeten på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Grädda i mitten av ugnen, ca 10 minuter, till rostad färg. Lägg bakplåtspapperet på en skärbräda och skär ut 3 cm breda remsor. Låt dem svalna något. Ta sedan en och en av remsorna och linda runt en hylsa till hushållspapper så att flarnen bildar en spiral. Låt flarnen kallna på galler.
  4. Tips! Hinner flarnen kallna innan du format dem? Ställ in dem i ugnen igen en kort stund.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.