Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

pepparmixburgare.

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Goda burgare passar både till vardagen och kalaset.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Beredning: Blanda i en bunke med hjälp av en gaffel köttfärs,potatismjöl, ägg, salt och lökpulver. Dela smeten i fyra delar och platta ut den på en spolad skärbräda (kallt vatten). Använd slickepotten,även den sköljd i kallt vatten, och forma runda burgare. Krydda med pepparmix på båda sidor, lägg en ostskiva på två och lägg de andra över så det blir två stycken, som sedan brynes eller grillas ca 3 minuter på varje sida. Servera med bröd och sallad.
  2. smaklig måltid!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.