Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotsaioli

 
Skriv ut

Aiolin passar jättebra till vilt som exempelvis älgfärsbiffar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tänk först på att alla ingredienser bör ha samma temperatur, annars finns risken att aiolin skär sig.
  2. Vispa ihop äggulor, senap, citronsaft, vitlök, salt och tabasco.
  3. Tillsätt oljan försiktigt, först droppvis, sedan i en fin stråle. Vispa kraftigt hela tiden. Den färdiga aiolin ska vara blank och tjock. Rör ner så mycket pepparrot som du villa ha.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.