Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergoda och enkla att göra! Källa: ica.se

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ströbrödet svälla i vattnet ca 10 min. Tillsätt färs, pepparrot, salt och peppar och arbeta till en smidig färs. Dela färsen i 8 bitar och gör en liten grop i varje bit. Fyll gropen med färskost och forma till släta biffar. Hetta upp matfettet i en stekpanna. När det är ljusgult och slutat skumma läggs biffarna i och får steka ca 4 min/sida på medelstark värme.
  2. Servera med potatismos, grönsaker och gärna någon sås till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.