Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotskyckling

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En enkel och snabblagad måltid som lätt kan varieras.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv pepparroten, strimla kycklingen och stek detta tillsammans. Koka pastan i lättsaltat vatten. Rör ned paprika och hunung i yoghurten, salta och peppra efter behag.
  2. Såsen kan behöva en hel del salt och peppar för att balansera syran och sötman. Pastan kan även bytas mot couscous med gott resultat. Lite hackad chili i såsen eller tillsammans med kycklingen ger en hetare rätt, ingefära går också bra att variera med.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.