Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikomimosa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Underbart gott alternativ till den klassiska mimosan. Serveras med fördel till varmrökt lax och örtslungad färskpotatis.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop kesella, yoghurt, senap och dill. Skär (helst färsk) persika i små tärningar. Dela gurkan på längden, skrapa ur kärnorna och skär i små tärningar. Vänd ner persikan och gurkan i yoghurtsåsen. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.