Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikovårrulle

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Njut av en jättegod efterrätt, varför inte servera med vaniljglass!?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sila av persikolagen från burken. Koka den med stjärnanis och kanel i ca 20 minuter. Låt lagen svalna. Häll lagen över persikorna och låt dem stå och dra i 5-6 timmar.
  2. Fyll en kastrull till 1/4 med rapsolja. Hetta upp oljan till ca 190 grader.
  3. Tärna persikorna och fördela på filodegsarken. Pensla runt kanterna med uppvispat ägg. Rulla ihop till fyra vårrullar. Fritera vårrullarna gyllene i ca 1 minut. Låt rinna av på hushållspapper.
  4. Servera till glassen och en kopp kaffe!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.