Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestobiffar

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Dagen före storhandling och lön blev det till att skrapa ihop de ingredienser som fanns tillgängliga och hitta på någonting, resultatet blev faktiskt väldigt bra. Serverades tillsammans med potatismos och gräddsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka köttfärsen med en sked i en bytta för att göra den mer finmalen, blanda sedan i de två äggen och rör om ordentligt.
  2. Rör sedan ner den finhackade schalottenlöken, den hackade tomaten och peston. Salta och peppra.
  3. Stek sedan i smör på hög värme för att få en välstekt yta, sänk sedan värmen en aning och låt ligga i pannan tills genomstekt.
  4. Har man inte schalottenlök hemma går det givetvis bra med vanlig gul lök. Jag använde färdigköpt pesto, har man lust att göra egen skulle jag anta att resultatet blir ännu bättre.
  5. Lycka till och smaklig måltid.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.