Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Philadelphialåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel gratäng som går perfekt att fördereda innan gästerna kommer!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bandspagetti enligt anvisning på pkt.
  2. Bryn köttfärs och vitlök. Tillsätt tomatsoppa, salt och socker och låt puttra i 20 minuter.
  3. Skiva upp löken. Blanda lök, creme fraiche och philadelphiaost.
  4. Häll i smord gratängform. Först spagetti, sen ostblandning och sist köttfärsen. Gratinera i 200 grader i 25 minuter.
  5. Lycka till!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.