Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Philadelphialax

 
Skriv ut

En toppengod förrätt med en rostad brödskiva till, eller som tilltugg. Är laxskivorna stora, får man ta lite extra Philadelphiaost m.m.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut laxskivorna på en tallrik. Hacka persiljan och rör ihop persiljan med Philadelphiaosten. Krydda med pepparrot och kryddorna.
  2. Fyll laxskivorna med röran och rulla ihop laxskivorna var för sig. Lägg över dem på ett fat, täck med folie och sätt in i kylen till den skall serveras.
  3. Vid serveringen: Droppa lite limejuice över varje rulle och garnera med lite rivet skal från limefrukten samt lite bladpersilja.
  4. Servera gärna en bit uppvärmd vitlöksbröd ( typ baguett) eller en skiva rostat bröd om man skall ha det som förrätt. Som tilltugg kan man skära laxen i 2-3 cm bitar och sätta en tandpetare i. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.