Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Picknick-bulgur

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och hacka sötpotatis och morötter till mindre bitar. Lägg dem på ett bakplåtspapper på en plåt och rosta i ugnen, ca 20 minuter. Ta ut plåten och låt svalna. Rör i hop apelsindressingen och blanda sedan alla övriga ingredienser i en skål.
  3. Apelsindressingen - Blanda alla igredienser i en skål och smaka av med lite salt.
  4. Ringla över dressingen och låt stå i kylen någon timme får att dra åt sig alla smakerna.
  5. Toppa salladen med strimlad färsk basilika och härliga gojibär.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.