Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pistaschbananer.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En supergod snabb dessert! MUUUUMS!

Ingredienser

Instruktioner

Dela bananerna på längden och lägg dem med snittytan uppåt på ett smort eldfast fat. Sockra på varje halva och sätt in fatet högst uppe i het ugn, ca 275 grader, tills sockret smält och ytan fått vacker färg. Strö över strimlad pistaschmandel eller svagt grönfärgad sötmandel just när fatet tas ur ugnen. Servera bananerna riktigt heta med frisk, iskall apelsingrädde - helt enkelt grädde som vispats till tjockt skum och smaksatts med färskpressad apelsinsaft och en aning vaniljsocker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.