Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pistaschyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Desserter i glas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden, rör ner yoghurt, florsocker och kardemumma.Hacka nötterna och lägg dem i en varm torr stekpanna rosta lätt och tillsätt halva mängden honung. Rör runt i någon min tills de blir glansiga. Låt svalna.
  2. Häll upp yoghurtblandningen i glas, toppa med nötterna och ringla resterande honung över.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.