Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzakotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättegod och enkel rätt med kotlett och spenattagliatelle.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rumstemperera kotletterna. Torka av dem med hushållspapper och skär snitt i fettkanterna på kotletterna. Salta och peppra köttet.
  2. Smält smör i en stor stekpanna och låt det bli gyllenbrunt. Lägg i kotletterna och bryn dem ca 2 minuter per sida.
  3. Strö över pizzakrydda, hackad lök, tomater med spad och strösocker. Lägg på ett steklock och låt kotletterna sjuda 5 minuter. Fördela oliverna över rätten och servera med kokt spenattagliatelle och rucolasallat.
  4. Smaklig måltid

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.