Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plopprutor

(1 kommentar)  
Skriv ut

Kanongoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull. Vispa ägg och socker pösigt. Sikta i mjöl och kakao och vänd i smöret. Häll upp smeten i en ugnsfats form, klädd med bakplåtspapper, som är 30*20 cm. Hacka chokladen grovt och strö över. Grädda i 20 minuter i 200 grader.
  2. Låt kallna och skär i rutor.

Kommentarer (1)

  • emaxen 5 maj 2011

    Blir inte klok på denna kaka, ska den var torr eller skulle det vara bakpulver i? Smaken var ganska ok, men kommer nog inte att bakas fler gånger. Synd för det lät så enkelt och gott, men blev bara torrt. emaxen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.