Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pokermacka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Rejäla kvällsmackor som verkligen mättar en hungrig mage. Krispig sallad och kallt öl passar utmärkt till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ost och skinka i små tärningar. Rör Kesellan smidig med grädden och blanda ned persilja, salladskrydda, salt, peppar och paprikapulver. Blanda ned ost och skinka och smaka av.
  2. Halvera tekakorna och bred varje halva med ett tunt lager matfett. Fördela skinkröran på underdelarna och lägg sedan på överdelarna. Lägg de fyllda bröden på ugnssäkert fat eller plåt och gratinera dem i övre delen av ugnen i 200 - 225° 10 - 15 minuter.
  3. Garnera med tomatklyftor och persilja och servera pokermackorna.
  4. Fyllningen går också utmärkt att lägga på skivad formfranska och sedan gratinera i ugnen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.