- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Rejäla kvällsmackor som verkligen mättar en hungrig mage. Krispig sallad och kallt öl passar utmärkt till.
Instruktioner
- Skär ost och skinka i små tärningar. Rör Kesellan smidig med grädden och blanda ned persilja, salladskrydda, salt, peppar och paprikapulver. Blanda ned ost och skinka och smaka av.
- Halvera tekakorna och bred varje halva med ett tunt lager matfett. Fördela skinkröran på underdelarna och lägg sedan på överdelarna. Lägg de fyllda bröden på ugnssäkert fat eller plåt och gratinera dem i övre delen av ugnen i 200 - 225° 10 - 15 minuter.
- Garnera med tomatklyftor och persilja och servera pokermackorna.
- Fyllningen går också utmärkt att lägga på skivad formfranska och sedan gratinera i ugnen.
Publicerat den
12 mars 2008
Skriv kommentar