Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polkaparfait

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mums!!!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka polkagrisarna eller stöt i mortel eller kör i matberedare. Vispa grädden. Rör i hop äggulor, florsocker och vaniljsocker. Blanda grädde, äggblandning och polkagrishack. Vispa äggvitorna till hårt skum. Vänd försiktigt ner dem. Häll smeten i form som rymmer 1 - 1 1/2 liter. Frys parfaiten minst 6 timmar. Tina 20-30 minuter före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JohannaEneroth 28 december 2011

    Återkommande nyårsdessert hos oss! Går helt enkelt inte att få något godare!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.