Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisfritters

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matiga potatisbullar med ost och grönt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv potatisen grovt. Blanda potatisrivet med ägg, ost, purjolök och persilja. Krydda med ½ tsk salt och ½ tsk svartpeppar. Forma smeten till ca 10 fritters/bullar.
  2. Stek frittersen/bullarna i rikligt med olja i en stekpanna på medelhög värme tills de är gyllene på båda sidor.
  3. Servera med lingonsylt rivna morötter och gräddfil.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.