Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pumpaostkaka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Ett bra alternativ, där man kan få användning av sina squash eller pumpor.

Ingredienser

Instruktioner

Skala pumpan och tag bort kärnorna. Skär pumpan i tärningar och koka den i vatten tills den är mjuk. Sila av vattnet och mosa den. Vispa äggen lätt. Blanda i övriga ingredienser och tillsätt sist pumpamoset. Häll smeten i smord bakform. Grädda i 200 grader i 3/4 - 1 timma. Servera med sylt och ev vispad grädde.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.