Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber-yoghurtsorbet

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckert syrlig och mjukt krämig är sorbeten när den serveras och skedas upp direkt ur glassmaskinen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka socker och vatten 5 minuter. Lägg i rabarbern och koka ytterligare 5 minuter.
  2. Kyl och blanda rabarbern med yoghurten. Frys helst i glassmaskin ca 20 minuter eller ev i en skål i frysen 3 timmar. Rör i så fall emellanåt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.