Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberflarn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Börjar bli en gammal trotjänare. Syrligt möter sött!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Halvtina smördegsplattorna. Dela dem i halvor. Lägg degplattorna på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Lägg en klick kvarg på varje degplatta. Lämna minst 1 cm bred kant runt om. Lägg på rabarbern. Finriv mandelmassan och strö den över. Pensla kanterna med uppvispat ägg.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 12 min. Låt bakelserna svalna. Sikta över florsocker. Tips! Istället för rabarber kan du ta frysta bär eller tunt skivad frukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.