Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Racerpizza

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Som namnet förtäljer...snabbt tillagat...bra vid stor hunger!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Salta vitkålen. Blanda lingon, olja och honung i en skål. Vänd ner kålen.
  3. Varva tomat och äppelskivorna på brödet. Strö över skinkan och osten.
  4. Grädda i ugnen i 10 minuter. Smaksätt pizzan med oregano, salt och peppar.
  5. Servera pizzan med vitkålssalladen. Färdigt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.