Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Raggarvåfflor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lättlagad favorit för hela familjen. Naturligt fri från gluten, äggfri, lactosfri och sojafri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla mjölsorter i en bunke. Tillsätt dryck och olja och vispa väl med elvispen ca 2 min. Låt smeten stå och svälla/vila 20 - 30 minuter. Rör ned den finrivna råa potatisen och häll i ett smort våffeljärn. (Du behöver bara smörja första laggen.) Grädda som vanliga våfflor.
  2. Servera med nystekt bacon och lingonsylt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.