Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rågpinnar

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

De berömda finska pinnarna kan bakas med härlig fiberrik råg och smör med havssalt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Rör ihop malda nötter, mjöl, socker och smör till en deg. Forma platta längder 2-4 mm tjocka som får vila i kylskåpet minst 30 minuter.
  3. Pensla längderna med uppvispat ägg och strö på pärlsocker. Skär längderna i lagom stora kakor efter smak. Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.