Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renwok

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En wok gjord på ett annorlunda sätt

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp woken ordentligt häll i 2 msk olja. Börja med att fräsa renskaven, 2-3 minuter, rör om. Lägg det frästa köttet på gallret i woken. Häll i resten av oljan och fräs svamp och purjolök 2-3 minuter. Tillsätt köttet, buljongen, crème fraiche, svartpeppar, enbär och messmör. Låt koka ihop i 3 minuter. Rör ut mjölet i vattnet och häll potatismjöl redningen i rätten. Koka upp och servera med kokt ris och gärna med värmda böngroddar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.